12 d’abril del 2013

Activitats del mes d'abril

Ja estem en el tercer trimestre del curs. Aquest mes d’abril tenim un calendari carregat d’activitats, així que després de les vacances reprenem la marxa i continuem amb els projectes i activitats que tenim entre mans. Els primers que vindran són:

Trobada d’Escoles en Valencià: Alboraia, 21 d’abril. Les persones encarregades d’aquesta activitat han anat a les reunions de la coordinadora comarcal de l’Horta Nord de les Trobades durant tot el curs, juntament amb les mestres. Hem posat a la venda les samarretes de la trobada. S’està en comunicació amb el professorat i el dia de la Trobada col·laborem en el taller que prepara el nostre col·legi.

Fireta d’Intercanvi de llibres: Dia del llibre, 23 d’abril. Esteu a punt de rebre la circular convocant als xiquets a la cinquena fireta del llibre. És una de les activitats més estimades per nosaltres (i una de les que dóna més feina!). Ja hem explicat anteriorment en què consisteix, però porta un treball previ: reunions per a coordinar-nos amb la direcció del centre, recollida i classificació dels llibres, i estada en les paradetes dels llibres el mateix dia 23. 

En els propers dies donarem més detalls sobre la Trobada, però ja la podeu apuntar a l'agenda per al diumenge vinent.

Una salutació