14 d’abril del 2010

Concursos de Primavera - Setmana Cultural

Amb motiu de la Setmana Cultural, entre el 3 i el 7 de maig, l’AMPA junt el claustre de mestres convoca el III Concurs Artístic-Literari i organitza la II Fireta d’Intercanvi de Llibres.

III Concurs Artístic-Literari

Bases:

Pot participar tot l’alumnat del col•legi, de manera voluntària, i en qualsevol modalitat.

El tema aquest any, per a les dues modalitats, és EL CÒMIC

Modalitat artística: Consistirà en la presentació d’un treball plàstic (dibuix, collage, etc.). Es pot utilitzar qualsevol tècnica, inclòs materials per reciclar. Podeu representar als vostres personatges de còmic favorits, o crear un de nou, dibuixar una historieta, etc.

Modalitat literaria (per als alumnes de primària): Aquest any la modalitat literaria consistirà a crear una historieta: aventures d’un personatge inventat o un personatge conegut: pot ser un xiquet o xiqueta com vosaltres o un súper-heroi. Expliqueu com és, què fa, quins amics té, etc.

Els participants lliuraran els treballs als tutors/es entre els dies 13 i 23 d’abril.

S’entregarà un premi per modalitat i cicle educatiu. Els premis consistiran en material escolar i/o bibliogràfic.

II Edició Fireta Intercanvi de Llibres

Instruccions per participar-hi:

1. Del 19 al 23 d’abril, els xiquets interessats a participar portaran a classe 1 o 2 llibres, d'aquells que ja han llegit moltes vegades, que ja s’han quedat "xicotets", o senzillament que tenen ganes de canviar .

2. Per cada llibre rebran un val. És important que els llibres estiguen en bon estat.

3. El dia de la Fira, acudirán a les “paradetes de llibres” amb el seu val per a canviar-lo per un altre llibre

Aquesta activitat té tres objectius:

- fomentar el gust per la lectura i l’estima pels llibres

- fomentar la solidaritat, pel fet de compartir

- i donar un missatge "ecològic": aquell llibre que ja no llegim o ja no ens interessa no és necessari arraconar-lo, es pot reutilitzar.

També és important donar als xiquets l'oportunitat de triar el llibre que més els agrada, que tinguen autonomia de prendre aquesta decisió per ells mateixos.

----------------------------------
Dentro de la Semana Cultural, entre el 3 y el 7 de mayo, la AMPA, junto el claustro de profesores, convoca el III Concurso Artístico-Literario i organiza la II Fireta d’Intercanvi de Llibres.

III Concurso Artístico-Literario

Bases:

Puede participar todo el alumnado del colegio, de manera voluntaria., y en cualquier modalidad.

El tema este año, para las dos modalidades, es EL CÓMIC.

- Modalidad artística: Consistirá en la presentación de un trabajo plástico (dibujo, collage, etc.). Se puede utilizar cualquier técnica, incluso materiales por reciclar. Podéis representar a vuestros personajes de cómic favoritos, o crear uno nuevo, dibujar una historieta, etc.

- Modalidad literaria (para los alumnos de primaria): Este año la modalidad literaria consistirá a crear una historieta: aventuras de un personaje inventado o un personaje conocido: puede ser un niño o niña como vosotros o un súper-héroe. Explicad cómo es, qué hace, qué amigos tiene, etc.

Los participantes entregarán los trabajos a los tutores/as entre los días 13 y 23 de abril.

Se entregará un premio por modalidad y ciclo educativo. Los premios consistirán en material escolar y/ o bibliográfico.

II Edición Fireta Intercambio de Libros

Instrucciones para participar:

1. Del 19 al 23 de abril, los niños interesados a participar traerán a clase 1 o 2 libros, de aquellos que ya han leído muchas veces, que ya se han quedado "pequeños", o sencillamente que tienen ganas de cambiar .

2. Por cada libro recibirán un vale. Es importante que los libros estén en buen estado.

3. El día de la Feria, acudirán a los puestos de libros con su vale para cambiarlo por otro libro.

Esta actividad tiene tres objetivos:

- fomentar el gusto por la lectura y el respeto por los libros

- fomentar la solidaridad, por el hecho de compartir

- y dar un mensaje "ecológico": aquel libro que ya no leemos o ya no nos interesa no es necesario arrinconarlo, se puede reutilizar.

También es importante dar a los niños la oportunidad de elegir el libro que más les gusta, que tengan autonomía de tomar esta decisión por ellos mismos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola buenas noches, no entiendo el protagonismo del otro colegio BEATO JOFRE, y ni una sola foto del colegio GUILLEM D´ENTENÇA en el periodico local. El ultimo ejemplo son las fallas.
Sugiero que tomen cartas en el asunto, y le pasen el recado a quien corresponda, que todo el pueblo sepa que el colegio Guillem D´Entença,tambien tenemos actividades escolares y queremos ver que existimos que parece que solo existe uno.

Ana ha dit...

Hola,
No sabemos cuál es el motivo por el que no se publican noticias de nuestro cole en el periódico local. Tenemos constancia de que sí se han enviado noticias de las celebraciones del Día de la Paz y de Carnaval pero finalmente no han salido.

Anònim ha dit...

Bona nit, com a mestra de l´escola vull comentar-vos que ja hem parlat amb el diari i ens han dit que no havien arribat els correus electrònics que haviem enviat al diari en les fotos del Dia de la Pau i Carnestoltes, no saben perquè, però ja hem quedat que enviarem fotos de les falles i de la setmana cultural i estarem en contacte per a que no torne a passar.
Vull aprofitar també per dir-vos que les fotos de carnestoltes i de falles que vaig enviar al diari "Levante" si que van ser publicades, així doncs, també enviarem al Levante per a que puguen vore tot el treball que fem al nostre centre.