24 de març del 2010

Falles 2010

El dia 15 de març la nostra escola va celebrar la festa de les falles. Aquest any, amb el lema "Així és València", la falla representava llocs emblemàtics de la ciutat de València. L’element principal era el Micalet, que anava acompanyat de Gulliver lligat pels “Liliputienses”, els edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un pont ben florit, el “pont de les flors”, dues comissions falleres a la "crida"… Destacava el tamany de monument, però principalment la qualitat de la falla. Es mereixen una felicitació tots els que han participat en ella, perquè ha estat molt ben feta. Us posem unes imatges perque ho comproveu els que no la poguéreu veure de prop.





La festa començava pel matí amb la plantà de la falla, esmorzar i visita a la falla. Continuà amb l'exaltació de la Fallera Major del 2010. Per la vesprada, concert de flaviols, dansà i cant de l’himne del Puig, dirigits per la professora de música Vicen. Finalitzades les representacions, els xiquets disfrutaren de la tradicional xocolatà i del panet dolç, gràcies a l'empresa del menjador Conta Labor i a l'AMPA. Les mares ens encarregàrem de repartir-la a les aules d’Infantil i també a les taules del pati, a xiquets i majors.

Després de berenar i com mana la tradició, Malena, la Fallera Major del Guillem d’Entença 2010, va encendre la traca que havia de prendre la falla, que va ser consumida per les flames.

Podeu veure la notícia de la festa de falles també a la web del cole.

...I per suposat, tot això és possible per la col·laboració i participació del professorat, el personal del centre, els/les alumnes, l'empresa del menjador Conta Labor, la Floristeria Amparo, l'Ajuntament i, com no, l'AMPA.

Fins a les properes!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿cuando se abre el plazo de matricula para el curso 2010/2011 ?

Ampa C.P. Guillem D'Entença ha dit...

El plazo de preinscripción comienza el día 4 de mayo y finaliza el día 14.
Para más información, contacta el colegio:
Teléfono 961479017

Anònim ha dit...

se pueden recoger ya los formularios para la inscripcion