21 de desembre del 2012

Recomanació de llibres per a Nadal (per a llegir o regalar :-)



 bibliopoemes
El blog bibliopoemes és un referent en poesia infantil i juvenil que traspassa les fronteres de la biblioteca de Cocentàina des de on escriu Sàlvia, la seua bibliotecària. Com ella diu al blog, és sobre Poesia Infantil i Juvenil: Poemes infantils, embarbussaments, endevinalles, cançons infantils, llibres i editorials de poesia infantil i juvenil, activitats sobre poesia infantil i juvenil a l'aula i a la família, webs de poesia infantil, poetes infantils. En ell trobem amb una periodicitat quasi diària articles amb reculls de poesia en valencià i castellà sobre diferents temes: el Nadal, la tardor, l’amor, els gats, la pluja... que ens poden servir per recitar-los amb els nostres fills.

Dels seus articles es desprén la passió per la poesia però també per la il·lustració, que té el seu complement a un altre lloc, també de la biblioteca de Cocentàina, anomenat Pinzellades al món: Revista d’il·lustració als llibres infantils i juvenils.

Parlem d’aquest blog perquè ha publicat aquesta setmana unes guies de llibres classificats per a regalar en Nadal que us enllacem a continuació:
 Gràcies a la biblioteca de Cocentaina.

i BON NADAL A TOTES I TOTS!