5 de març del 2009

Col·labora!

Aquest bloc està obert a la teva col·laboració. No pretén ser només un taulell on penjar els anuncis, volem comunicació, moviment, comentaris...

  • Vols explicar alguna cosa d’interès general? Envia’ns un article a ampa.puig@gmail.com. És necessari que ens indiques el teu nom (l’article es publicarà signat).
  • Vols enviar una notícia que us semble interessant? Envia-la al nostre correu indicant al títol del mail Notícies. Indica les dades necessàries (si es tracta d'una convocatòria o xerrada): qui i sobre què, en quin lloc, data i hora, forma de contacte. Recorda indicar també el vostre nom o “identitat” amb la que voleu aparega el post.
  • Comenta els missatges publicats. Els comentaris estan oberts a qualsevol usuari. L’escrit no es publicarà de forma immediata, ja que els comentaris són moderats per l’administrador del bloc per evitar un mal ús (spam).
  • Pots fer suggeriments o preguntes de caràcter general sobre el bloc a través del nostre correu.
  • Recomana: una activitat per a realitzar amb els nostres fills, un llibre, una pel·lícula, etc.

Afegeix aquest bloc als preferits del teu navegador, visita’l amb freqüència i difon la seva existència. Pots també subscriure’t a les noves entrades.

En cap article o comentari s’exercirà censura sobre el contingut del tema, però s’exigeix una correcció i respecte a tota institució o persona.

Gràcies per endavant per la vostra participació!