23 de maig del 2013

Recordatori 2ª sessió del curs de foment de la lectura

Us recordem que divendres 24 a les 17h, a l'aula d'audiovisuals de l'edifici Terracota, tindrà lloc la segona sessió del curs de foment de la lectura. En la sessió anterior, la formadora ens va parlar d'algunes tècniques de comprensió lectora i actuacions per a fomentar la lectura i la competència comunicativa.

En la sessió del 24 ens donarà alguns consells per a crear lectors, llibres i temes adequats a les diferents edats, maneres de practicar l'escriptura creativa i webs amb recomanacions de lectures.

Hi haurà un taller per als xiquets/es. Si aneu a portar-los, ens podeu avisar enviant un e-mail indicant el nom del xiquet.

El viernes 24, a las 17h en el aula de audiovisuales del edificio terracota, tendrá lugar la segunda sesión del curso de fomento de la lectura. En la sesión anterior, la formadora nos habló de algunas técnicas de comprensión lectora y actuaciones para fomentar la lectura y la competencia comunicativa.

En la sesión del 24 nos dará algunos consejos para crear lectores, libros y temas adecuados a las diferentes edades, maneras de practicar la escritura creativa y webs con recomendaciones de lecturas.

Habrá un taller para l@s niñ@s que os acompañen. Si vais a traerlos, nos podéis avisar enviando un e-mail indicando el nombre del niño/a.

Us hi esperem!