23 de novembre del 2012

Taller de demostració del programa Aloha

El dimecres tingué lloc la presentació del programa de càlcul mental Aloha. És un sistema que potencia la capacitat de càlcul i de concentració dels xiquets, basat en el càlcul mental i en l'ús de l'àbac.

L'activitat, si hi ha inscripcions suficients, començaria al mes de febrer com a una extraescolar, en horari de vesprada encara per determinar, ya que dependrà de les preferències de la majoria dels inscrits.

El preu mensual és de 50 € per a socis de l'AMPA i 58 € per a no socis.

El dia 27 de desembre, de 11 a 12h, en un aula de la nostra escola, es farà una demostració dirigida als xiquets a la que podeu portar als vostres fills per provar-la abans de fer la matrícula.

És imprescindible la inscripció prèvia per a poder fer el taller de demostració i ajustar el nombre de monitors al nombre de xiquets, així que per favor ompliu les dades del full d'inscripció (per al taller no és necessari que ompliu les dades bancàries, sí la resta), i envieu-lo per correu electrònic a l'AMPA o deixeu-la en una de les bústies.

Ens posarem en contacte per concretar el lloc de la demostració. També informarem mitjançant un cartell al tauler d'anuncis de l'escola.

Per a qualsevol dubte sobre el programa podeu contactar amb la delegació d'Aloha a València: per correu electrònic o per telèfon: 963173453. Més informació a la web www.alohaspain.com