2 de febrer del 2012

Nova manifestació i concentració 3 de febrer


A TOTA LA COMUNITAT ESCOLAR
MANIFESTACIÓ EN CONTRA DE LES RETALLADES EN EDUCACIÓ
Divendres 3 de febrer de 2012


Una vegada més convoquem a tota la Comunitat Educativa, famílies, professors i alumnes, a realitzar una manifestació el divendres dia 3 de febrer que eixirà a les 16:45 de cada un dels centres cap a l’Ajuntament, lloc on confluiran les tres marxes, i on es llegirà un manifest conjunt.


L’Educació Pública està patint en els darrers temps la falta d’inversió per part de les diferents administracions: col·legis que s’inauguren en barracons, augment de la ràtio alumnes/professor, manca de places per estudiar en valencià són només una mostra. Des del passat curs s’ha sumat el retard del pagament, per part de la Conselleria d’Educació, de les partides corresponents a despeses de funcionament i ajudes de menjador, que ha portat a molts centres a no poder pagar els subministraments bàsics: calefacció, material, etc. Amb el Decret-Llei 1/2012 del Consell, sobre mesures urgents per a la reducció del dèficit, el sector públic ha vist com una vegada més s’agreuja la seua situació, amb l’aprovació de mesures que afecten a les condicions laborals dels docents.

És important que fem sentir la  nostra veu, que defensem el model d’educació en el que creiem. L’Educació Pública és l’única que garanteix la igualtat d’oportunitats. No deixem que la retallen.


Organitzen i convoquen: AMPAs i Professorat dels Col·legis Públics d’El Puig. AMPA Institut   

NO OBLIDEU PORTAR LA SAMARRETA NEGRA, ELS XIULETS, LES PANCARTES...

A TODA LA COMUNITAT ESCOLAR
MANIFESTACIÓN EN CONTRA DE LOS RECORTES EN EDUCACIÓN
Viernes 3 de febrero de 2012

Una vez más os convocamos a toda la Comunidad Educativa, familias, profesores y alumnos a realizar una manifestación el viernes día 3 de febrero que saldrá a las 16:45 de cada uno de los centros hacia el Ayuntamiento, lugar en el que confluirán las tres marchas, y donde se leerá un manifiesto conjunto.

La Educación Pública está sufriendo en los últimos tiempos la falta de inversión por parte de las diferentes administraciones: colegios que se inauguran en barracones, aumento de la ratio alumnos/profesor, falta de plazas para estudiar en valenciano son sólo una muestra. Desde el pasado curso se ha sumado el retraso del pago, por parte de la Conselleria d’Educació, de las partidas correspondientes a gastos de funcionamiento y ayudas de comedor, que ha llevado a muchos centros a no poder pagar los suministros básicos, como calefacción, material, etc. Con el Decreto-Ley 1/2012 del Consell, sobre medidas urgentes para reducir el déficit, el sector público ha visto cómo una vez más se agrava su situación, con la aprobación de medidas que afectan a las condiciones laborales de los docentes.

Es importante que hagamos sentir nuestra voz, que defendamos el modelo de educación en el que creemos. La Educación Pública es la única que garantiza la igualdad de oportunidades. No dejemos que la recorten.


Organizan y convocan: AMPAs y Profesorado de los Colegios Públicos del Puig. AMPA Institut.  

NO OLVIDÉIS TRAER LA CAMISETA NEGRA, LOS SILBATOS, LAS PANCARTAS…