1 de febrer del 2012

Concurs Artístic i Literari 2011-2012: Carnestoltes - Carnaval

Com cada curs, l’Associació de Mares i Pares convoca el concurs artístic i literari amb el que es pretén donar impuls a la creativitat i l’expressió plàstica dels xiquets.


TEMA: Carnestoltes

MODALITATS: Artística i literària.

BASES: Es poden presentar treballs de qualsevol de les dues modalitats:
  • Modalitat artística: Una manualitat o dibuix relacionat amb el tema del concurs. Es pot fer una màscara o careta de Carnestoltes,  o presentar un dibuix.
  • Modalitat literària: Inventar i escriure un conte o poesia de carnestoltes. També es pot inventar la lletra d’una xaranga de carnestoltes en la que es parle del cole, del poble, etc.

LLOC D’ENTREGA: Els treballs s’entregaran al despatx de direcció.

TERMINI D’ENTREGA: fins al divendres 10 de febrer de 2012

ENTREGA DE PREMIS: Ja us informarem del dia exacte. Hi haurà un premi per cada modalitat i cicle. Hi haurà menció especial per als treballs presentats en grup.
--------------
Como cada curso, la Asociación de Madres i Padres convoca el concurso artístico y literario con el que se pretende impulsar la creatividad y la expresión plástica de los niños.


TEMA: Carnaval

MODALIDADES: Artística y literaria.

BASES: Se pueden presentar trabajos de cualquiera de las dos modalidades:
  • Modalidad artística: Cualquier dibujo o manualidad relacionada con el tema del concurso. Puedes hacer una máscara o careta de Carnaval, o puedes presentar un dibujo.
  • Modalidad literaria: Inventar y escribir un cuento o una poesía de carnaval. También se puede inventar la letra de una charanga de carnaval en la que hable del cole, del pueblo, etc.


LUGAR DE ENTREGA: Los trabajos se entregarán en el despacho de dirección.

PLAZO: hasta el viernes 10 de febrero de 2012.

ENTREGA DE PREMIOS: Ya os informaremos del día exacto. Habrá un premio por cada modalidad y ciclo. Habrá mención especial para los trabajos presentados en grupo.