26 de setembre del 2011

Pissarres Digitals al col·legi


Alumne de 6é utilitzant la pissarra
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes va adquirir a finals del curs passat dues pissarres digitals interactives per a completar la dotació de l’escola. Actualment compta amb un total de 6 pissarres digitals, una per cada cicle educatiu: Educació Infantil, 1er, 2n i 3r cicle de primària; un altra està a l’aula d’audiovisuals i la sisena a la biblioteca, que és la primera amb la que va comptar el col·legi.

Les pissarres digitals són un eina molt útil en el treball diari de l’aula. El seu ús és intuïtiu i senzill. Amb ella es pot escriure i dibuixar com en una pissarra tradicional, però també modificar textos, subratllar, fer presentacions, utilitzar programes, navegar per Internet. A més, permet als mestres crear, gestionar i utilitzar els seus propis materials digitals.

És un eina interactiva, el que suposa major implicació i participació dels alumnes. Afavoreix un treball col·laboratiu, incrementa l’atenció i la motivació.

Classe de 6éA


Pregunteu als vostres fills si tenen pissarra digital a la seua aula i si ells l'han utilitzada. Ens agradaria recollir els seus comentaris.