22 de setembre del 2011

Coordinació activitats extraescolars

L'AMPA informa que l'empresa Docendo (qui realitza les activitats extraescolars) busca una persona per a realitzar les tasques de coordinació de les diferents  activitats extraescolars que es realitzen a la nostra escola. 

El treball es realitza a migdia, en l'horari de menjador (de 12.30 a 15.00 aproximadament), de dilluns a divendres, i la retribució variarà en funció de les hores realitzades.

Es valorarà ser pare/mare associat a l'AMPA i tindre el títlo d monitor d'oci i temps lliure o títol de magisteri.

Si estas interessat, diposita el teu currículum en qualsevol de les dues bústies de l'Associació. Hi ha de termini fins al dia 23 de setembre.

Volem recalcar que la selecció la realitzarà Docendo, no l'AMPA. Nosaltres només ens encarreguem de recollir les candidatures.

Gràcies per la vostra col·laboració

--------------------

La AMPA informa que la empresa Docendo (quien realiza las actividades extraescolares) busca una persona para realizar la tarea de coordinación de las diferentes  activitades extraescolares que se realizan en nuestro colegio. 

El trabajo se realiza a mediodía, en horario de comedor (de 12.30 a 15.00 aproximadamente), de lunes a viernes, i la retribución variará en función de las horas realizadas.

Se valorará ser padre/madre asociado a la AMPA y tener el título de monitor de ocio y tiempo libre o título de magisterio.

Si estás interesado, deposita tu currículum en cualquiera de los dos buzones de la Asociación. Hay de plazo hasta al dia 23 de septiembre.

Queremos recalcar que la selección la realizará Docendo, no la AMPA. Nosotros solo nos encargamos de recoger las candidaturas y entregárselas a Docendo.

Gracias por vuestra colaboración