8 de juny del 2011

Renovació de càrrecs de la Junta Directiva de l'AMPA

Un dels punts de l'ordre del dia de l'Assemblea General de l'Associació és la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. De moment hi ha una candidatura formada per un grup de les actuals vocals, i és el moment de presentar propostes. Les que es presenten finalment es validaran amb els vots dels associats.

En aquest moment, la participació dels associats és important. L'AMPA la conformem tots i per això totes les veus han de ser escoltades. 

Recordem que l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes és una entitat de participació ciutadana, i ho fem a través de la representació de les mares i pares dels alumnes de la nostra escola al Consell Escolar Municipal, òrgan consultiu obert a la participació ciutadana en matèria d'ensenyament al nostre poble i al Consell Escolar de la pròpia escola.

Ens organitzem en comissions o grups de treball per a dur endavant totes les activitats que fem al llarg del curs i que podeu veure a l'apartat Qui som? Què fem? d'aquest blog. 

Per què recordem ara això? Perquè és el moment de que us animeu a participar. Podeu pensar que no teniu temps, o fins i tot que no us identifiqueu amb el que fem. No tots ens podem implicar de la mateixa manera sempre, però l'organització en grups ens permet repartir-nos la feina. També, puntualment podem reforçar les activitats que més ho necessiten amb la vostra col·laboració. De fet, ja ho sabeu, "reclutem" alguna mare o pare per a ajudar-nos a Falles, al Concurs o a la Fireta del Llibre. I si el que passa és que no esteu d'acord amb el que fem, el lloc des d'on es fan els canvis és des de dins, i entre tots.

Per acabar, i tornant a l'Assemblea, volem expressar un fet que ens preocupa i és que a les assemblees acudeix un nombre reduït (molt reduït) de pares i mares. Siga per la raó que siga que no podeu acudir a aquestes reunions, ens agradaria saber-ho. Si és perquè no podeu deixar als xiquets en ningú o perquè és mala hora. Teniu canals de comunicació per fer-nos arribar els vostres comentaris: les bústies i el correu electrònic, fins i tot personalment, i us agraïriem molt que així ho fereu per tal de buscar una solució i intentar millorar.

Esperem la vostra assistència i els vostres comentaris.